Which way (40 X 30 cm)

kr. 900.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 40 X 30 cm
Tegnet årstal : 2011

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0004 Kategorier: ,

Beskrivelse

Uanset hvilken retning du tager i livet, så vil det til en hver tid være den rigtige retning for dig. Det er budskabet bag dette billede.

Lad vær med at pege fingre af, eller vrænge på næsen af andre uden du kender grunden til at personen har valgt en bestemt retning i livet.

For mig en der igen rigtig eller forkert retning. Du skal på ingen måde føle dig anderledes, vi er jo heldigvis forskellige alle sammen, hvilket i mine øjne gør at verden ikke kun er sort og hvid.

Din retning igennem livet kan virker forkert på nogen og helt rigtigt for andre. Det er dit valg.

Jeg har selv oplevet at nogen personer ikke kunne forstå at jeg valgte at leve sammen med en mand, men for mig føltes det som det helt rigtige valg, og den helt rigtige retning frem i livet for mig. Heldigvis var der mange som støttede mig i min beslutning.