Why choose sides (60 X 40 cm)

kr. 1,200.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 60 X 40 cm
Tegnet årstal : 2011

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0018 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvorfor er det næste altid at vi skal vælge side ?? Hvem tjener det at vi vælger den ene eller den anden side.

Hvis vi gerne vil være mangfoldige og åbensindet, så gælder det lige akkurat om ikke at vælge side, nej det gælder om at leve livet ud fra at vi vælger de bedste ting fra både den ene og den anden side.

Det er præcis derfor at jeg ikke gider at diskutere politik med nogen som helst. For her i 2016 er der kun to sider at vælge imellem, nemlig rød eller blå, og ja selvfølgelig er der så stor forskel på de forskellige partier på den røde eller den blå side.

Det nytter ikke noget at fortælle mig fordele og/eller ulemper ved den ene eller den anden side. Jeg har nemlig plukket de bedste ting ud fra begge sider, og har levet mit helt private ”fantasi” centrum parti som er helt transparent, og der er kun en minister og det er mig.

Det er ud fra den politiske vise om at vi danskere skal, vælge en side at dette billede blev til. Der er ikke en rigtig eller forkert side. Hverken i politik eller med mange andre valg her i livet, så lad vær med at låse dig selv fast, på den ene eller den anden side.