The wrong way (80 X 60 cm)

kr. 1,600.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 80 X 60 cm
Tegnet årstal : 2014

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0082 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette bilede og billedet ”Directions from a stranger” hænger sammen i deres fortælling. Dette er det andet billede i serien.

Ideen til disse billeder fik jeg efter at havde været på Louisiana Museum sammen med nogle rigtige gode venner.

Tanken bag ved dette billede er, selvom du får en masse råd fra andre, om hvordan du bedst kommer videre her i live på med psykiske udfordringer. Så skal du altid huske, det virker ikke ens for alle. Jeg valgte selv at følge nogle råd som jeg havde fået, men de havde den helt modsatte effekt af hvad der var meningen.

Så moralen bag ved dette billede er: Det er helt i orden at følge andres råd, men husk det virker ikke ens for alle. Det er ikke din psykolog som du lever sammen med, og en psykolog har ikke ret hver gang. Men du kommer ikke videre uden at prøve nye ting af, for på et tidspunkt for du et råd som hjælper dig.

Du kunne også være interesseret i...