Memories from Bornholm (80 X 60 cm)

kr. 1,600.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 80 X 60 cm
Tegnet årstal : 2014

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0101 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det er nok let at gætte hvad inspirationen til dette billeder var.

Som barn så jeg frem til hver gang min mor, og jeg skulle på ferie på Bornholm for at besøge familien. Bornholm var for mig et pusterum, hvor alle hverdages dumme og ubehagelige ting ikke var til stede. Her var der ingen der drillede og mobbede mig, der var ingen der pegede finger af mig, og sagde grimme ting.

Her som voksen er Bornholm stadigvæk et fantastisk pusterum. Hver gang jeg forlader færgen i Rønne havn, så kan jeg mærker at jeg slapper helt af, og tingende sker i et helt andet tempo.