Transparent lies (80 X 60 cm)

kr. 1,600.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 80 X 60 cm
Tegnet årstal : 2014

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0086 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ideen til dette billede fik jeg i en periode hvor jeg meget langt nede, og havde svært ved at fungere bare nogenlunde, også når jeg var sammen med venner og familien.

Det var som om det brændte inden i mit hoved, med en million tanker på sammen tid. Jeg havde svært ved at koncentrer mig om de mest banale ting.

Problemet med angst er at jeg vil en ting, men min hjerne fortæller mig noget andet. Så det er som om at min hjerne lyver over for mig, og fortæller mig ting som ikke er rigtigt.