Follow the flow (60 X 40 cm)

kr. 1,200.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 60 X 40 cm
Tegnet årstal : 2014

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0080 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette billede fik jeg ideen til efter jeg havde set en udsendelse, som handlede om meget unge enlige mødre, hvor jeg blev meget voldsomt udfordret i min grundholdning til almindelig opførsel og opdragelse.

Men denne uge pige gjorde alt hvad hindes veninde gjorde, helt uden at stille spørgsmålstegn ved om det var rigtigt det veninden gjorde. For at sige det med andre ord, så var hun et fuldstendigt spejlbillede veninden, og fulgte bare i strømmen på veninden. På et tidspunkt bliv de 2 meget uenige om en lille ting, og de holdte op med at være venner. Så nu blev hun nød til at stå på egne ben, og starte helt forfra med alt.

Så en lille morale er der nu bag ved dette billede. Lad vær med bare at følge strømmen, for på et tidspunkt vender strømme, og du skal stå helt på egne ben. Stil spørgsmålstegn ved det andre gør, du kan kun blive klogere ved at spørge.