We play on the meadow (40 X 60 cm)

kr. 1,200.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 40 X 60 cm
Tegnet årstal : 2011

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0021 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mit billede ”Wild flowers” fik jeg inspirationen til efter en udsendelse på engelsk BBS. Den samme udsendelse har haft stor indflydelse på tilblivelsen af dette motiv. Du kan læse hele teksten uder billedet ”Wild flowers”

Overskriften ”We play on the meadow” betyder ikke “Vi leger på engen” som mennesker, det er alle de vilde blomster der leger på engen. For alt efter i hvilket perspektiv du ser de vilde blomster i, så ændres deres udtryk hele tiden. Det er ud fra de forskellige perspektiver jeg ideen til denne titel, og selve titlen gav mig så ideen til dette motiv.

Du kunne også være interesseret i...