The morning after (70 X 50 cm)

kr. 1,400.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 70 X 50 cm
Tegnet årstal : 2013

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0047 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det er sommetider de meste underlige ting ser kan blive en ide til et billede, og du får ikke af vide hvad det var det var.

Da jeg skulle til at starte på dette billede var der kommet nogle nye funktioner i mit tegneprogram, og jeg tænkte at jeg kun ville benytte disse til at lave dette billede.

Titlen har også en lidt spøjs oprindelse, men efterhånden som jeg arbejde med billede og kørte det op og ned på skærmen blev jeg svimmel, lidt lige som om morgenen efter lidt for meget sprut.

Du må selv prøve at gætte hvad inspirationen har varet til motivet.