Maybe (40 X 30 cm)

kr. 900.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Størrelse : 40 X 30 cm
Tegnet årstal : 2011

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

Leveringstid : 10 til 14 dage.

Varenummer (SKU): GA0003 Kategorier: ,

Beskrivelse

Jeg høre ofte ordet blive brugt i flæng, både på engelsk og dansk ”Måske”

Jeg har haft ordet som det overordnede tema for dette billede. Efter at havde set en udsendelse på youtube som handlede om unge mennesker der oplevede forelskelse for første gang.

Det var ikke nogen speciel god udsendelse, men jeg blev fanget af at de unge konstant brugte ordet ”Maybe” om alt, og jeg mener virkelig alt. Lige meget hvad de blev spurgt om, så sneg ordet sig ind i næste alle deres svar.

På et tidspunkt blev en pige på 15 år spurgt om hun var forelsket i hindes kæreste, til det svarede hun bare ”Maybe” og det var lige præcis dette der blev til min ide til dette billede.

Enten er du forelsket ellers så er du det ikke. Derfor vender hjertet også omvendt, og det er ikke helt lukket til i spidsen.