Tilbud

The fishing trip (40 X 30 cm) (DEMO MODEL)

kr. 540.00

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Udstillingsmodel. Billedet har været udstillet i firma-kantiner og et par kunstudstillinger. Kan bære præg af at have været pakket op og ned nogle gange, men er på ingen måder hærget eller slidt. Det fremstår pænt som noget man fint kan hænge op i sin stue og nyde dag efter dag.

Størrelse : 40 X 30 cm
Tegnet årstal : 2011

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

1 på lager

Varenummer (SKU): GA0011-Udstillingsmodel Kategori:

Beskrivelse

Her hjælper titlen på billedet dig nok lidt på vej med hvad inspirationen var til dette billede.

Jeg elsker at fiske, for mig findes der ikke noget der er mere afslappende end at fiske. Det er som at tiden står stille omkring mig, og jeg kan tømme hovedet for alt som kan have en negativ indflydelse på mine tanker.

Ud fra motivet på billedet må du selv fortolke hvad det er du ser. Det er det skønne ved abstrakte billeder, du kan selv danne dig dine egne indtryk.