Tilbud

By the lake (60 X 40 cm) (DEMO MODEL)

Original price was: kr. 1,200.00.Current price is: kr. 720.00.

Grafisk kunst på lærred af Søren Grooss

Udstillingsmodel. Billedet har været udstillet i firma-kantiner og et par kunstudstillinger. Kan bære præg af at have været pakket op og ned nogle gange, men er på ingen måder hærget eller slidt. Det fremstår pænt som noget man fint kan hænge op i sin stue og nyde dag efter dag.

Størrelse : 60 X 40 cm
Tegnet årstal : 2013

Motivet er trykt på ekstra kraftig bomuldslærred som er monteret på en blindramme, som efterfølgene er UV behandlet hvilket betyder at motivet ikke falmer, billedet kan rengøres med en fugtig klud.

Billedet leveres i sølvfarvet svæveramme af høj kvalitet, på bagsiden af svæverammen er der monteret beslag så billedet nemt kan hænges på vægen med det samme.

Alle billeder trykkes i begrænset oplag, og er individuelt nummereret på bagsiden med hvilket nummer det enkelte billede har ud af det maksimale antal der trykkes.

Her kan du læse mere om Grooss Artwork:
www.groossartwork.dk

Du kan også følge Grooss Artwork på Facebook:
www.facebook.com/groossartwork

Zeeland.dk er eneforhandler af håndtegnet grafisk kunst på lærred fra Grooss Artwork

1 på lager

Varenummer (SKU): GA0034-Udstillingsmodel Kategori:

Beskrivelse

Inspirationen til dette billede kom efter en tur til Røsnæs.

Mig og min mand har nogle gode venner som har sommerhus på Røsnæs, og en aften var vi ude og rå tur i området hvor der var en lille sø, som var omringet at de smukkeste blomster.

Da vi var kommet hjem igen satte jeg mig foran computeren sammen med min tegneplade, og 7 timer efter var motivet blevet helt som jeg ville have det til at fremstå.

Dette billede er også et af disse der mere eller mindre har lavet sig selv, for da det var færdigt, kunne jeg ikke huske hvilke værktøjer og/eller funktioner i programmet jeg har brugt.

Så en stor tak til Tommy og Henrik for en fantastisk tur.