ALM BILLET

DKK 100.00

STEPPERS_DJ & DJ VEJNAA inviterer dig til Twitch Havefest,

lørdag den 4 september 2021 – fra klokken 12.00 til 24.00

Festen afholdes i 9430 Vadum, 20 minutters kørsel fra Aalborg

Du kan opleve følgende DJ’s live:

STEPPERS DJ

CRAZYCHRIZ

DJ VEJNAA

BASS BY LEGENDS

MOBILDISKOTEK UNIQUE

Arrangementet foregår i et stort party-telt i Steppers have, i byen Vadum (9430) cirka 20 minutter fra Aalborg centrum, altså godt oppe i det Nordjyske.

Alle billetter der sælges er siddepladser tilhørende bordplads, så du er sikret en siddeplads under hele festen. Hvis folk vil danse senere – fjerner vi nogle af bordene, men lader stolene blive hvis folk gerne fortsat vil sidde ned.

Arrangementet starter klokken 12.00 og løber til klokken 24.00 – der er ikke mulighed for overnatning på adressen. Der er naturligvis adgang til toilet.

Du behøver ikke at være der fra arrangementets start, du kan komme på det tidspunkt der passer dig, din plads er klar til dig uanset hvornår du ankommer.

Du skal SELV medbringe alle dine drikkevarer, der sælges dog sodavand undervejs.

Hvis du ønsker at spise undervejs, så ligger den lokale Dagligbrugs kun 300 meter fra teltet, og her har du mulighed for at købe mad som du frit kan nyde i teltet.

Såfremt du ønsker det, er der et antal “grill pladser” til rådighed, hvor vi gør et par grille klar, og du så kan tilberede den mad du har købt i den lokale brugs. Grillplads koster kun 25 kroner, så sikrer vi at grillen er klar til dig fra klokken 18.00 til 19.00 eller 19.00 til 20.00

Parkering:

Der er enkelte pladser til parkering langs vejen foran grunden, samt masser af pladser ved idrætscentret (5 minutter væk)

Hele arrangementet livestreames på Twitch : twitch.tv/steppers_dj

Vi sætter en skærm op så du kan følge med i chatten undervejs.

Festen arrangeres som Non Profit, og evt. overskud ved festen, benyttes til næste fest, f.eks. til lokaleleje , faciliteter osv.

 

Forskellen på en “almindelig billet” og en “VIP” billet er at VIP billetterne har pladser på de forreste borde, tættest på scenen (og højttalerne !)

OBS ! der ydes IKKE returret eller ombytningsret på billetsalg !

9 på lager

Varenummer (SKU): ALM-BILLET-04SEP2021 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...