Zeeland.dk
Trustpilot

Personlige oplysninger (GDPR)

Persondatapolitik

På Zeeland.dk ønsker vi at du føler dig tryg ved at handle med os. Nærværende persondatapolitik fastlægger således klare retningslinjer for Zeelands måde at behandle dine personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Den dataansvarlige og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige på Zeeland.dk.dk er:

Zeeland.dk

CVR-nr. 29955751

Bøgelunden 102

2635 Ishøj

kundeservice@zeeland.dk

tlf. 70 60 52 12

Oplysninger som ZEELAND.DK indsamler

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig, når du:

  • Køber en vare på vores hjemmeside Zeeland.dk
  • Sender os en forespørgsel, giver feedback eller har anden dialog med vores Kundeservice

Der indsamles:

· Navn & Adresse

· Telefonnummer / Mobiltelefonnummer

· E-mail adresse

· Ønsket leveringsadresse såfremt denne afviger fra ovenstående oplysninger

· Hvilke vare der købes og til hvilken pris

· Hvilken betalingsform der benyttes (Zeeland.dk har INGEN kortoplysninger, disse behandles udelukkende af NETS / TELLER)


Personoplysninger indsamles og anvendes til således følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag
  • At identificere og forhindre bedrageri
  • For at øge sikkerheden i vores netværk og informationssystemer
  • For bedre at forstå, hvordan folk interagerer med vores hjemmesider

Når du handler på ZEELAND.dk

I forbindelse med dit køb på ZEELAND.dk indsamler vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne gennemføre dit køb. Det er e-mail, navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og evt. kommentarer til din ordre. Vi anvender alene dine oplysninger til oprettelse og ekspedition af din ordre og til at hjælpe dig med dine henvendelser. Retsgrundlaget er opfyldelsen kontrakten, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Din betaling sker på en sikker forbindelse, der sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. ZEELAMD.DK kender kun betalings-id, det er betalingsløser (NETS) der kender dine kort informationer.

Modtagere af personoplysninger:

Tredjeparter:

ZEELAND.DK sælger, distribuerer og udlejer ikke dine personlige oplysninger medmindre lovgivningen kræver det. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Databehandlere:

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af ZEELAND.DK anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til ZEELAND.DK samarbejdspartnere, som leverer ydelser på ZEELAND.DK’s vegne, fx markedsføringsplatforme som Facebook, Google

Disse samarbejdspartnere behandler personoplysningerne i overensstemmelse med gældende regler.

Overførsel til tredjelande:

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Opbevaring og sletning af personoplysninger:

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor, herunder under hensynstagne forpligtelser i fx årsregnskabs-, bogførings- og forældelsesloven. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Vi bevarer personoplysninger fra forretningsforbindelser i forretningsforbindelsens løbetid samt efter følgende plan:

· Data afgivet ved købet opbevares 24 måneder i vort webshop CMS for at opretholde kundedata i forbindelse med reklamationsretten

· Data afgivet ved købet opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet vedrører. I henhold til bogføringsloven

Til hver en tid, kan forretningsforbindelser til Zeeland.dk korrigere lagret persondata, få dataene overført til et andet system, begrænse niveau af databehandlingen eller få data slettet.

Endvidere kan Zeeland.dk’s forretningsforbindelser indgive en indsigelse mod opbevaring og behandling af deres personlige data eller til enhver tid få en kopi af dataene.

Opdatering og vedligeholdelse af personoplysninger:

ZEELAND.DK forbeholder sig ret til at kontakte dig via e-mail, telefon og fax i forbindelse med administrationen af dine ordre. ZEELAND.DK forbeholder sig retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificerbare oplysninger ex. IP adresser med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte ZEELAND.DK selv og ZEELAND.DK’s brugere.

Sikkerhed:

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Brug af cookies på ZEELAND.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem SCANNET WEBSHOP. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind.

Vi bruger cookie-script.com cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. De lagrer ingen data ifm. denne cookies.

Præference- cookies
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Såfremt der er Videoer indlejret på siden er disse indlejret via YouTube. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. YouTube cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistikværktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Marketing – målrettet annoncering
Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.

Vi samarbejder med vFacebook & Google til styring af internetannoncer i forsøg på at vise dig annoncer, der har relevans for dig. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.

Sådan afviser og sletter du dine cookies



Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.




Dine rettigheder, spørgsmål & klagevejledning

Dine rettigheder

Med forbehold af visse lovbestemte undtagelser har du ret til at få adgang til de personoplysninger, vi behandler og opbevarer om dig. Desuden har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Derudover har du ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af dine oplysninger, hvis nødvendigt.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil udøve dine rettigheder eller hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 52 12 eller e-mail
kundeservice@zeeland.dk. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies

Hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du fremsende en klage til info@zeeland.dk

Klagen skal indeholde:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Hjemmesidens www adresse
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
  • Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden



Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at ZEELAND.DK ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på disse hjemmesider, og at ZEELAND.DK derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider og brugen heraf. Derudover godkender ZEELAND.DKs ikke automatisk noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på disse hjemmesider.

Øvrige informationer:

Zeeland.dk har ydermere udarbejdet følgende dokumenter på baggrund af GDPR

- Databehandleraftale med Scannet.dk

- Risikovurdering vedrørende behandling af persondata

- Beredskabsplan hvis der sker brud på persondatasikkerheden

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere